zaterdag 8 augustus 2015

St. Augustine en Daytona Beach

En....?? Ben ik gemist?!!!! ;)
Gister weer terug gereden naar St. Augustine om de kerk te bekijken, het piraten museum en iedereen behalve Mellody en ik willen de Ghost tour gaan doen.
Aan gezien Daytona op de terugweg  is van St. Augustine naar huis en die Ghost tour pas om 22.00 uur begint, besluiten we om daar een hotel te nemen voor een nachtje.
We vinden een gezellig hotelletje vlakbij  het centrum,  regelen gelijk de tickets van de Ghost tour en gaan richting centrum om ons to-do-lijstje af te  werken!
We lopen wat gezellige winkeltjes is en passen en proeven van alles. We hadden beter bij de popcorn winkel niet kunnen proeven want gewoon elke smaak die je proefde wilde je hebben....Oreo, Kaneel, Kokosnoot, Suikerspin, zelfs een Elvis smaak was er....en ja ook die was lekker...net als Elvis was :) :)


Kom jongens ff doostappen want ik wil nog naar de kerk, en  naar het piraten museum, we moeten nog ergens eten én jullie moeten om 22.00 bij die Spoken zijn....dus hup, allemaal achter moeder gans aan. Ik wist nog precies waar de 2 kerken stonden die ik graag van binnen wilde bekijken.
Kerk 1.....was dicht! Nou dan maar maar door naar de die andere.... Als we daar aan komen worden we vrolijk tegengehouden door een medewerksters van de kerk... De kerk is 1x per jaar gesloten voor een concert.....en UITERAARD dat was vandaag!!! Was ik maar zo gelukkig met de staatsloterij!
Nou dan maar naar het Piratenmuseum, daar aan gekomen is het een piep klein museumpie maar wel voor de prijs van $30,- pp nou dat vonden we toch wel iets te veel van het goede dus hop.....op zoek naar een restaurant.
 
Er zitten echt op ieder hoek en in iedere straat wel tientallen restaurantjes, dus het moet niet moeilijk zijn om iets leuks te vinden.....Voor ons natuurlijk wel!!!!Waar gaan we eten? Ja, maakt mij ook niet uit zeg jij het maar. NEUU ik niet ik lust alles, zeg jij t maar Angeel. JA DAGGGGG ik moet werkelijk waar alles zeggen, waar wil jij eten Mika? Nou laten we dan naar dat restaurantje gaan waar we net die inktvisringen (YAK!) hebben geproefd. Oke dat is links toch.....nee volgens mij rechts. Niet waar, we kwamen daar vandaan, kijk maar.... loop.loop.loop.loop Huh??? Het zat toch toch hier?!!!! Neee Mies dat zeiden we toch het was die andere kant op. Dus we lopen weer terug en komen bij het restaurant uit. How Many? You have to wait 15 min. Nou jaaaaa.....er is toch plek genoeg, daar gaan we toch niet op staan te wachten? Nee precies er zitten hier genoeg restaurants gaan niet smeken of we hier alsjeblieft mogen eten.... Hier om de hoek zat wat....we lopen de hoek om, kijken het restaurant in....POEPIE CHIQUE. Nou dat lijkt me niks, nee mij ook niet. Ow hier aan de overkant misschien....NOU IS WEL EEN BEETJE LAWAAIERIG HIER HE...WAT ZEG JE?? NOU DAT HET HIER BEST LAWAAIERIG IS MET DIE HARDE MUZIEK!! JA LATEN WE MAAR VERDER GAAN! Ja......hier is het einde van de staat, hier zit niks meer. Ja laten we dan maar terug lopen. Heey....en hier? Is het hier niet leuk? Ff op de kaart kijken. En...? Nee ook niks alleen maar kleine hapjes te eten. Ja, en nu? Ja geen idee... jij?? Laten we dan maar teug gaan naar dat 1e restaurant dan maar 15 min. wachten. Hellllllloooooo, yes we are back, oww wait time is now  20 ...ow well.....no problem! :(
Het duurde even maar we zaten dan toch eindelijk in een restaurant, het drinken smaakte naar bleekwater, appelsap was niet te krijgen, en  in al het vlees zat vet en spieren maar we hadden eindelijk gegeten! Als jullie nou even met mij mee lopen terug naar het hotel dan kunnen jullie gelijk door naar die Ghost tour. In het hotel gelijk Mellody lekker gedoucht en op bed gelegd ik onbeperkt van ieder zn popcorn geproefd! Rond half 12 kwam de familie thuis, met een illusie armer. De ghost tour was niks meer en niks minder dan zo'n zelfde trein-ritje als  wij verleden week al hadden gedaan, maar dan in het donker... Het to-do lijstje is in ieder gevel intact gebleven, dus een goed excuus om toch nog eens terug te gaan, want het is een super gezellig stadje!! Tot zover St. Augustine.
 
Vandaag rond een uur of 12 aangekomen op Daytona Beach....Met de auto het strand op gereden en een lekker plekkie uitgezocht om onze spullen uit te laden.. Over vandaag valt weinig te vertellen.

Het was heerlijk relax, niet druk, veel zon, heel veel zon! Ijsjes gegeten, gezwommen, in de zon liggen bakken. Ons voorgedaan als Duitsers en een heule diepe kuil gegraven, gedronken, weer gezwommen en zo zijn we tot 17.00 op het heerlijke Daytona gebleven!!
Op ons gemakkie terug gereden en bij Denny's gegeten.
Thuis aangekomen bleek dat heel Daytona Beach in de auto lag, dus gezellig voor de deur met z'n alle de auto schoongemaakt. Het waren 2 super dagen!!!

 
          

2 opmerkingen:

  1. Klinkt erg goed zo'n relax dagje aan het strand, dagen vliegen wel voorbij he maar jullie maken iid geval lekker veel mee dikke kussss xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijk hebben we jullie blog gemist gisteren. We waren al erg benieuwd waar jullie heen zouden gaan. St Augustine lijkt ons ook echt heel erg leuk maar inderdaad goed om te weten dat het piratenmuseum niet veel bijzonders was. 30 Dollar p.p.is bij elkaar toch weer een ......zonnebril hihih. Gelukkig was het dit keer in Daytona niet het wild west net zoals vorig jaar. Ziet er weer heerlijk uit. Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen