maandag 10 augustus 2015

De laatste inkopen.

Vandaag was helaas de laatste volle vakantie dag van Danny en Mika.... BAAL!!
Morgen avond om 22.00 uur vliegen ze terug naar Nederland, gelukkig hebben ze  nog tot een uur of 16.00 om te relaxen...Als Danny en Mika vertrekken richting vliegveld morgen, gaan wij de Disney kaarten op maken, morgen is de laatste dag dat onze kaarten nog geldig zijn dus nemen we het er nog even van. We gaan weer naar Hollywood Studio's Mellody wil uiteraard weer naar Frozen en Mitchell wil nog in de Tower of Terror.

De planning van  vandaag was....De laatste inkopen doen. Ja ik weet het......ze zijn NOG erger dan mij ;) Danny had nog schoenen nodig, Mitchell trouwens ook ineens, Mellody moet een Elsa- jurk hebben, Mitchell wilde een drone kopen, Mika nog naar Guess, Sophia liep al de gehele vakantie te zeuren om een cheerleaders pakje, o.ja en lolly's de beste lolly's van de wereld moesten ook nog gescoord  worden,  en Mies.......die voelde zn eigen beroerd :( Inderdaad ook van het shoppen, maar ook van een griepie. Die ligt nu dus helaas met de gehele Walgreens (apotheek) achter zijn kiezen in zn mandje.

We begonnen gelijk in de schoenen winkels, Danny en Mitchell hadden allebei leuke schoenen gezien, maaarrrrrrr gaan eerst verder kijken. Kijk zo ben ik dan weer niet he, ik koop ze gelijk. Ze zouden maar net verkocht zijn als je terug komt, dan baal je dus echt flink. Ja maar als je nou leukere ziet, dan heb je deze al gekocht. JA?!....DUS?!! ....ik zie het probleem niet zo, dan koop je die toch ook :) Heb je een doordeweeks paar en een zondag paar. Mannen denken toch altijd zo moeilijk.
Daarna de Guess winkel in en kijk Mika weet dus wel hoe het moet...ow die broek is leuk, even passen...ja hoor ik pas  hem...Prima, VERKOCHT! Niks moeilijks aan.
Door naar de Disney winkel....ja hoor de Elsa jurk hangt er, maaarrrrrrrrr hij is toch anders dan de "echte" Elsa-jurk uit Disney zelf.......DILEMMA!!!!!! Ze wilt hem uiteraard nu, maar vind de "echte" toch mooier. We gaan vanavond naar Down Town Disney voor de lolly's dan neem je daar toch gelijk de 'echte' jurk mee....NEEE NU!!! Nou dan neem je hem nu mee, maar niet zeuren als die vanavond mooier is he, want dan heb je deze al gekocht....Jullie snappen dat dit Mies zijn  antwoord was he?! Ik had gezegd nou heb je er 1 voor doordeweeks en 1 voor de zondagen ;) ;)
Ze accepteer het antwoord van Mies  (ach ja...ze is nog klein he) en we lopen door naar de M&M store, maak een foto en lopen heul snel door...
Nog meer schoenen zaken in gegaan en niets gekocht, want de schoenen uit schoenenzaak 1 waren toch tot nu toe nog steeds het leukst, verder naar een petten zaak...ow mag ik niet zeggen van Mitchell zijn geen petten maar capssss...2 nieuwe capssssss gescoord door Mitchell....Toen kwamen we  langs de winkel voor Sophia nou die kon weer niet kiezen tussen een blauw of een rood cheerleaders pakje...hebben we ff midden in de winkel iene miene mutte staan doen...en blauw won! Ik moet zeggen blauw staat haar erg goed!
 
(WEEEEEERRRR) Wat gegeten in de foodcourt en de rest van de overgebleven winkels een bezoek gebracht...nog een t-shirt voor Mitch , een stelletje voor Mellody. slippers voor Mika, en de langgekoesterde droom van Mitch een "Drome". Zo zijn we weer aangekomen bij het begin/eind van de mall en juist,.... hier worden de schoenen alsnog gekocht...
Daarna door naar Downtown Disney.
Hier worden de lolly's gescoord en de ECHTE Elsa jurk, we hebben nog geen honger dus besluiten naar huis te gaan en bij Fridays vanavond te gaan eten. Thuis wordt gelijk de Drome in elkaar gezet, de cap opgezet, nieuwe schoenen opnieuw geveterd  en de Elsa jurk aangetrokken....
 
We eten bij Fridays waar Danny en Mika bij  de ober een verassingstoetje regelen voor Mies. Mies wordt woensdag.......uhhh is woensdag  jarig. Helaas zijn hun dan net weg dus hadden ze nu een verassingtoetje geregeld we hebben lekker heel hard gezongen voor hem in het restaurant....houdt tie toch al zo van...al die aandacht.....;)     De ober werkte erg leuk mee en feliciteerde Danny en Mika met de verjaardag van hun..... VADER!!!! AU!!!! :) :) :) :)

3 opmerkingen:

  1. Ha ha dat deed zeer :-((((voor mies arme man net 35 en dan al vader van 2 grote kids... Maar het shopdagje was iid geval leuk geslaagd he he eindelijk kus kus aan iedereen en wens Danny en Mikka een fijne reis terug xxxxxjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Au das wel serieus lullig. Tis maar goed dat Mies de ober geen Ush heeft gekicked haha. Was ie wel een beetje opgeknapt na een dagje in bed zonder de familie?
    Wat hebben jullie lekker geshopt. Kun je niet alvast iets meegeven aan Danny en Mika. Kun je van de week gewoon nog een keertje de shop op ;-)
    Morgen weer een dagje Disney. Toch wel verkleed eh Mellody, kun je ze laten zien hoe Elsa eruit hoort te zien ;-) Veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whaha.....en zeker de opa van Mellody en Mitchell ;)
    Gossie arme Mies!! X

    BeantwoordenVerwijderen