woensdag 5 augustus 2015

Old Town

Sorrryyyyyy voor de vroege vogels, maar deze slaapsok is in slaap gevallen .....op de bank....met cops op tv...., dus het wordt een kort blogje vandaag...mijn Excuus!!
De mannen zijn vandaag cowboytje gaan spelen, en zijn naar de Shooting Range geweest.
En hebben met de meest coole en gevaarlijke wapens geschoten, zelfs Mitchell mocht schieten. Jaaaaaaaaaa COOL, laten we gaan schieten Pa!!!! Ahhh please, please. Hee DANN jij wil toch  ook HEEL  ERG GRAAG. Ja, gaan we?!! JEEEEYYYYY we gaan!
Aangekomen op de the Range was het toch even wat anders dan in een spelletje....
Nouuww....gaan jullie maar eerst, ik kijk wel even. NEEEHEEEEE ik wacht gewoon nog even, mag dat niet ofzo!!!! De mooie praatjes maker ;) Mies hielp hem het wapen beet te houden en na het eerste schot was hij verkocht.

Mellody, Mika en ik zijn naar ons geliefde Walmart geweest en hebben de nodige boodschappies en niet zo heel erg nodige boodschapjes gehaald, tis toch altijd raar dat ik alleen suiker en eieren nodig hebt, en dat ik met alles thuis komt behalve .......precies, suiker en eieren. Daarna terug gereden en  lekker in de pool gezwommen.

Gewacht totdat de mannen er waren, die ook nog even lekker even een duik genomen en daarna zijn we richting Old Town gereden, jammer dat er sinds verleden jaar zo veel leegstand is. Het is daar zo gezellig met gezellige jaren 60 muziek...HEERLIJK deze ouwe ziel houdt ervan! Wat gegeten bij Denny's en uiteraard de FUNSPOT  bezocht, foto's zeggen zoveel meer dan woorden, en het gaat een stuk sneller! :)

 Vrolijke shithead ;)


Speciaal voor jou Mam! :)

Nu heuull snel douche en naar bed, morgen willen we om 9 uur bij Magic Kingdom zijn. En dat is al over 8 uurtjes. De blog van morgen zal er ook iets later dan normaal op staan omdat we op de Frozen show wachten!! Nighty night y'all!!

3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat schieten. Mag hij de plaat waarop hij heeft geschoten mee naar huis nemen? Ik zou hem naast de voordeur hangen.
    Die foto van shithead heeft hier gezorgd voor flink wat gelach. Shithead en Priscilla Presley, perfecte combi whoehaha. Heel veel plezier in Magic Kingdom!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is echt wat voor mitchie, maar Old Town ziet er ook erg leuk uit weer echt wat voor jou snoes, hele drukke dag voor de boeg veel plezier daar xxxxjes

    BeantwoordenVerwijderen