maandag 3 augustus 2015

Relax dagje en Outlets Vineland

Het wordt een kort blogje want er is niet zo veel gebeurd en we hebben ook niet zo veel gedaan.
We begonnen de ochtend heerlijk op het gemakkie, wij vrouwen dan he, de mannen zijn naar the gym geweest ....die zijn niet goed  hoor!
Ennnnn.....wat gaan we doen vandaag? Het was vrij bewolkt dus maar niet naar een park, dan maar even naar de andere Outlets, Danny en Mika wilde immers heel graag. En als de behulpzame zus die ik ben, gaan we daar dan gewoon even heen ;)
 Het was zo ongelooflijk druk dat echt ALLE maar dan ook echt ALLE parkeerplaatsen bezet waren...Zelfs de Valet-Parking zat prop vol en kon niemand meer bij.      JA HIER MIES EEN PLEKKIE....Mies gooit het stuur om van onze monstertruck en AHHHHH HELAAS....er parkeer net iemand op dat plekje... we rijden weer verder...HEE..HUN GAAN WEG...Mies gooit zn stuur weer om maakt een bocht en.....AHHHHH er staat al iemand bij dat plekje te wachten.....we rijden weer "vrolijk" verder.  Heey... hun hebben allemaal tasjes en de autosleutels in hun handen, VOLGEN!! Mies zet de achtervolging in en rijd stapvoets achter de mensen met autosleutels in hun handen  aan. Ja hoor, na ongeveer 15 Mile komen we bij hun auto aan...YEAHHH!
NO.....we're not leaving yet...!!! Nou toen was Mies er klaar mee en zei ik ga terug naar huis hoor, en toen alsof er een wonder geschiede bij het 1 na laatste parkeerplekje voor the Exit ging er ineens iemand weg...zomaar...niks geen wachten, we konden zo hup de auto erin parkeren.
Je kon uiteraard over de hoofden lopen, maar er hing een vrolijke sfeer, hoe kan dat ook anders met als die vrouwen met 20 tasjes aan iedere hand.
Maar schrik niet......Ik heb gewoon helemaal niets gekocht. Niks, noppes, nada .... O wat errrug! :(
Er was dan ook gewoon echt niets leuks, al deed ik nog zo mn best om iets leuk te vinden....t lukte gewoon niet!  Mellody wilde alleen maar speelgoed kopen, van die onzin dingen. Op de foto hier onder kan je alleen al aan haar  lichaamstaal mijn antwoord zien! :) :) :) :) :) :)

Toen we ons rondje hadden gedaan zijn we gelijk door gereden naar LongHorn Steakhouse voor het avond eten. Daarna nog een milkshake bij de Mac gehaald en terug naar huis gereden. Iedereen vroeg het mandje in want  morgen gaan we naar SEAWORLD!

Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite!
 Kroelen met dr oompie ;)

 
 

2 opmerkingen:

  1. Het shoppen gaat slecht, jammer, maar daar denkt mies waarschijnlijk anders over ha ha, veel plezier in seaworld xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ze hebben ook helemaal geen speelgoed thuis die zielige kinderen hihi. Jammer dat je niks leuks kunt vinden maar er is nog genoeg tijd ;-) Volgende keer in plaats van een monstertruck een go-go-gadget-car reserveren. Kun je tenminste normaal parkeren. Fijne dag vandaag!!

    BeantwoordenVerwijderen