dinsdag 4 augustus 2015

SEA WORLD

Het was vandaag een super dagje, zo vreselijk ontzettend hard gelachen, als ik er aan terugdenkt  schiet ik weer vol :)
We reden rond een uur of 10 richting SeaWorld  met een heeel groot zonnetje, en een flink portie zenuwen. We hadden kaarten gekocht via internet en als je een woonadres in Amerika had kreeg je en $20 pp korting, en een parkeerplek helemaal vooraan bij de ingang. Dus wij  ons Villa adresje opgegeven als woonadres, en met het zweet op onze rug naar de ingang van het park, ik had voor de zekerheid al het hele adres uit mn hoofd geleerd voor het geval ze me zouden gaan overhoren. Was totaal niet nodig, zonder vragen of opmerkingen kwamen we zonder enig oponthoud binnen. Beterrrrr!
We beginnen lekker rustig bij het aquarium waar je met je hoofd in de bassin kan om het gevoel te krijgen dat je zelf ook in het aquarium zit, met het nodige voorpiep-werk waren we zo aan de beurt! ;)
Daarna gelijk door naar de Shamu show, want we willen natuurlijk wel een goed plekkie hebben, na ongeveer 2 min. in de rij te hebben gestaan gaan de poorten al open, en hebben we een super plek!
We zijn onderweg  naar de Clyde and Semor-show als de lucht iets begint te betrekken...
ZOO hebbie die lucht gezien Angeel?! T gaat zo echt regenen, en niet zo zacht ook! Neeee joh, hebben heel de dag droog weer opgegeven met 35 graden dus gaat heus niet regenen, hooguit een paar druppies. Ik heb dorst, zullen we eerst even iets te drinken halen, dan kunnen we dat meenemen naar de show. We staan bij het drinken stalletje als uit het niets ineens de hele hemel open breekt...we hebben plek onder een grote parasol en maken ons heel breed zodat de rest van het park die ook willen schuilen NIET  bij ons kan komen staan...Jeppp, we zijn echte Nederlanders!! ;)
Na een minuut of 10 en nog steeds kurkje droog begint het zachter te regenen. Kom Mies we lopen naar de show toe anders hebben we dadelijk  geen plek meer. We stappen flink door, als weer de hemel openbreekt........We zijn verzopen in 10 sec. We wagen nog een poging om te schuilen, maar iedere millimeter schuilplek is bezet, en nu maken de Amerikanen zich heel breed...Heeey dat zijn die Hollanders die ons niet lieten schuilen...BREED MAKEN....!! :)
We zijn ondertussen tot op de onderbroek verzopen en aankomen bij de wachtrij voor de show...zonder 1 millimeter schuilplaats. Het is NOG ietsje harder gaan regenen als dat het al deed, Mies staat in de lucht te roepen, Dat het nog vast veeeeeel harder kan gaan regenen en staat bij een totaal onbekende vrouw die met haar rug naar Mies toe staat te schuilen onder haar paraplu, Mellody is de regendans aan het doen, kind van dr moeder, heerlijk even die verkoeling! Mika loopt met 2 handen boven haar hoofd in paniek een schuilplaats te zoeken en roept dat dr mascara door loopt, Danny staat rustig tegen de regen te "praten" Tuurlijk joh....kom maaar met je regen, laat het maar vallen, en dan met zo'n heel droog hoofd erbij, Mitchell accepteerde het lot ....Maar wel met  zonnebril op.... !
Ik keek om me heen, en zag Mika nog steeds rond rennen met dr handen boven dr hoofd terwijl we echt totaal verzopen waren, Mies die gewoon bij een vreemde vrouw onder de plu staat, terwijl die arme vrouw het nog niet eens door had, Danny die tegen de regen praat alsof hij het tegen een  belangrijke meneer heeft en   Mellody die staat te dansen in de stromende regen.......Je kon me gewoon afvoeren...Ik kwam serieus waar niet meer bij van het lachen....kwam niet meer uit mn woorden, tranen rolde over mn wangen en pieste in mn broek van het lachen,  maar wat kon het allemaal schelen, NIEMAND die het zag.. :) :) :)
De poorten van de show gingen open, en er werd na een min. of 10 omgeroepen dat door het slechte weer de show ietsje later zou beginnen, na weer 5 min. wordt er weer omgeroepen, dat door het slechte weer de show iets later begint. Na 20 min. zelfde verhaal, de show begint ivm het slechte weer ietsje later. Na een 30 min. wordt er weer omgeroepen.........DE SHOW GAAT NIET DOOR!
ach ja....het was een klein beetje balen, maar ik weet zeker dat ik in de regen veel meer heb gelachen dan dat ik bij die show had gedaan!!!!! Ik had dit voor geen goud willen missen!!!! Wat een mafkezen heb ik bij me,  maar moet zo vreselijk  om ze  lachen.....!!!!!  Alleen Mellody dr knuffel aap wilde met zn verzopen coupe op de foto! ;)
 
Daarna wat gegeten en was het inmiddels weer 32 graden met volop zon. We zijn nog naar  een attractie geweest met pinguïns, was erg leuk maar wel een beetje een kort ritje, 65 min. wachttijd voor een ritje van op de kop af 1,5 minuut is best een lange wacht rijtje. Maar we hebben het naar ons zin gehad dus de tijd ging lekker snel, iets te snel dus hup de mannen nog even in de achtbaan en weer wat eten.....Daarna gelijk door naar the dog and cats-show, en hoe snel we naar binnen liepen, zo snel liepen we er ook weer uit, omdat er geen zitplaatsen meer waren en we  niet mochten blijven staan, verder we vriendelijk doch dringend verzocht zo snel mogelijk het pand te verlaten. De Amerikanen zijn er goed in om je op te jutten en met zo'n hup hup hup loop eens door handgebaar, je nog sneller het gebouw uit te krijgen. NOUWWW werkt niet voor Annie hier he, neej dan ga ik nog langzamer lopen. 
Toen was het al tijd om naar de avond show van Shamu te gaan, Marjolijn je hebt niets te veel gezegd WAT EEN SUPER SHOW! Het was eigenlijk te druk en we hadden eigenlijk te weinig tijd maar het was een SUPER DAG!!




1 opmerking:

  1. Een heerlijk dagje daar houden we van op naar de volgende prachtige dagen geniet ze Lieffie xxxx

    BeantwoordenVerwijderen