donderdag 6 augustus 2015

Magic Kingdom


Even veel herrie gemaakt, want het is ondertussen al 8.30 en iedereen behalve Mellody en ik liggen nog op 1 oor....9 uur halen we dus al nooit meer!
Hup snel douche aankleden en richting Magic Kingdom, het beloofde een mooie dag te worden, en dat is het ook geworden!!! 35 Graden met gevoelstempratuur 40 graden zonder een zuchtje wind, HEERLIJK,  voor........ Marissaas, maar niet als voor Angelikaas!! ;)
Het is niet druk, niet een beetje druk, niet een beetje extra druk, niet super druk. Nee, HET IS ONWAARSCHIJNLIJK NOG NOOIT EERDER MEEGEMAAKT ZOVEEL MENSEN BIJ ELKAAR ONTIEGELIJK DRUK!!!!! Dus dat was een beetje jammer!

We hebben fastpassen voor Ariël dus dat gaat lekker snel, daarna wilt Mellody uiteraard met Anna en  Elsa op de foto, ik heb begin van deze vakantie gezocht naar fastpassen daarvoor, maar de eerst volgende mogelijkheid is pas zeker over 1 maand!!!!!!! Wachttijd standby rij was 90 min. tja het is niet anders.....na een 3kwartier en pas 3!!!! mensen zijn opgeschoven begonnen er mensen uit de rij te lopen voor ons....er zat geen beweging in die rij ook hoor! Dat komt omdat alle fastpas houders steeds voor mogen :(  Na 1,5 uur en 6!! mensen zijn opgeschoven hebben we ook de handdoek in de ring gegooid...... BAAL!!! Maar gelukkig stonden we bij de middag parade vrij vooraan dus Elsa gelukkig toch nog van dichtbij kunnen zien. Hier komt de foto van Anna en Elsa speciaal voor Fabiënne!!! (Fab)
 
Mies En Mika normaal zo dol op zon zon zon hebben het heul zwaar gehad.......de 1 was een beetje niet zo heel vrolijk door de hitte en de ander heeft denk om de 5 min. geklaagd dat tie t zoooooooo heet had, het zweet gutse van zn hoofd, en belachelijk dat er maar zo weinig schaduw plekken waren, was uitgedroogd en moest of infuus of zo snel mogelijk water. Heeyyyyyy....ZEIKERDS! Wie klaagde de afgelopen dagen over het weer als het een druppel regende?!!!! Raise your hands please!
Kijk als ik nou hou geklaagd..OKE.. Ik heb daar recht op.....mij hoor je niet klagen met regen, sneeuw of als het vriest...jullie wel!!! Dus nu is het goed weer en dan gaan we weer zeuren...!!!
Maar snel de volgende attractie in, verkoeling zoeken.......ahhhh das balen zeg, de wachtrij is heerlijk buiten...... in t zonnetje!!  

Na ieder atractie moesten de zeur kousje steeds drinken halen, en weer ff klagen hoe warm ze het wel niet hadden, en kijk al dat zweet eens....en puf, steun, warm, bloedheet, en zelf de "het mag van mij wel even gaan regenen"  is voorbij gekomen...! Kijk dat is hypocriet he...eerst schelden en klagen over de regen, en dan als het jullie ineens uit komt mag t gaan gieten...Voor straf werden de kleine wolkjes die  nog her er der aan de lucht hing  totaal door Mother Nature verbannen!!! BURN MF, moet ze gedacht hebben...tis niks maar ik was ook totaal verschroeid tot rozijntje, anyway..we gaan in Its a small World, carts rijden, vliegende tapijten, jungle cruise en nog een paar andere attracties. Dan is het tijd voor de fastpass van Belle, Mellody had van te voren al gezegd dat ze graag mee wilde doen met Belle en dat ze Mrs.Potts wilde zijn, dus goed het springhuppeltje geoefend, en ff dat meiske van de Belle-attractie een beetje dwingend doch dreigend aangekeken :) En ja hoor ze werd uitgekozen!! Hoe leuk dan!!!
Het was zo VRESELIJK druk dat de wachttijden  niet onder het uur waren, dat het park maar had besloten om vandaag tot 01.00 open te blijven. Wij gingen dat uiteraard niet halen, ze hadden het zo warm en niemand had het warmer dan hun, en dorst, en dan weer plassen uiteraard, bij de toiletten stond zonder te overdrijven een rij van 22 vrouwen voor ons!!!!De mannen wachten geduldig op ons als wij naar de sanitaire-attracties gingen.



                                                                                             Na wat gegeten te hebben, de avondparade en het vuurwerk was echt bij iedereen (behalve ik natuurlijk) het lampie uit, dus met ze honderden naar de monorail, ik had gehoopt dat iedereen tot 01.00 uur zou blijven. Maar iedereen had hetzelfde idee als ons, hup na t vuurwerk naar de auto toe. Na de monorail nog met het treintje mee naar de parkeerplaats, nog een keer verkeerd rijden en we zijn EIN-DE-LIJK thuis! Morgen waarschijnlijk geen blog omdat we ergens anders een nachie slapen, dus geen paniek, dan ben ik er zaterdag weer!


            
                                                             TO HONOR AMERICA!!    




3 opmerkingen:

  1. Melly het helemaal naar d'r zin, leuk dat ze haar uitkozen maar ja met die dreigende blik durfde ze ook geen nee te zegen ha ha, tot zaterdag fijne dag snoesjes xxxxjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanochtend was Fab erg benieuws naar jullie blog van gisteren. Ze kruipt zoals elke ochtend lekker tegen me aan en we lezen samen. Fab: Mam, ik zie een foto van Anna en Elsa en mijn naam staat erbij!! Mellody is gewoon in hun woonplaats geweest, das gaaf!
    Balen dat het toch wel erg warm is. Kan me voorstellen dat een wachrij in de volle zon geen leuke bezigheid is. Ben benieuwd wat jullie vandaag gaan doen?!? Have fun!!

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Lieverd..... zelfs voor Marissaas is 40 graden toch veeeel te warm 😓😘

    Veel plezier nog💋💋

    BeantwoordenVerwijderen